ANNA PODIO

[cat] Anna Podio Arquitectura és, des de l’any 2003, un estudi dedicat principalment al desenvolupament de projectes residencials, tant públics com privats. Durant gairebé una dècada ens hem anat adaptant als canvis constants del sector immobiliari, i si al 2007 apostavem per especialitzar-nos en l’Anàlisi de Viabilitat i Determinació d’Objectius d’Operacions Immobiliàries, al 2010, varem enfocar els nostres esforços al sector del turisme, en particular als Albergs Juvenils. Un pas més va ser desenvolupar-los temàticament. L’èxit d’aquest tipus d’alberg ens va portat al 2013 a  endinsar-nos en el camp del Disseny Escenogràfic aplicat a  l´arquitectura. En l´actualitat, compagino la meva carrera professional com arquitecta amb la docència, col.laborant amb l´escola de disseny ELISAVA en els cursos de Màster i Postgraus en l´especialitat d´ Hotels

[esp] Anna Podio Arquitectura es, desde el año 2003, un estudio dedicado principalmente al desarrollo de proyectos residenciales, tanto públicos como privados. Durante casi una década nos hemos ido adaptando a los cambios constantes del sector inmobiliario, y si en 2007 apostábamos por especializarnos en el Análisis de Viabilidad y Determinación de Objetivos de Operaciones Inmobiliarias, en 2010, fuimos enfocar nuestros esfuerzos en el sector del turismo, en particular en los Albergues Juveniles. Un paso más fue desarrollarlos temáticamente. El éxito de este tipo de albergue nos llevó a en 2013 a adentrarnos en el mundo del diseño escenográfico aplicado a la arquitectura.En la actualidad compagino mi carrera profesional como arquitecta con la docencia, colaborando con la escuela de diseño ELISAVA, en los Másters y Posgrados sobre hoteles.

[eng]Anna Podio’s Barcelona area practice has been in operation since 2003.
Although the studio has been very busy in the residential sector with a pivot into hospitality in 2010.

Anna actually divides her time between the studio and lecturing to masters and postgraduate architectural students at the prestigious Elisava School of Design and Engineering in Barcelona where she specializes in teaching hospitality design.