MELHOME. APARTAMENTO EN POBLE NOU

U)  Poble Nou C) Barcelona  A) 2017 S) 70 m2

[esp] Vivienda situada en la sexta planta de un edificio plurifamiliar ,en la zona del Parc Central  de Poble Nou (Obra del arquitecto Jean Nouvel) . El edificio se construyó en 2008 con distribución convencional: cocina cerrada, dos dormitorios y dos baños. El proyecto de interiorismo consistió en flexibilizar los espacios, renovar pavimentos, apostar por una iluminación cálida de bajo consumo y combinar piezas de mobiliario de diseño clásico atemporales con piezas actuales . A la cocina le hicimos un restyling para harmonizarla con el resto, tanto a nivel de colores como de detalles (fijaros en los tiradores! a juego con toda la casa).

[cat]  Habitatge situat a la planta sirena d´ un edifici plurifamiliar, a la zona del Parc Central  de Poble Nou (Obra de l´arquitecte Jean Nouvel) .  L’ edifici és de l’any 2008 amb una distribució convencional: cuina tancada, dos dormitoris i dos banys. El projecte d’interiorisme va consistir en flexibilitzar els espais, renovar paviments, apostar per una il.luminació càlida de baix consum i combinar peces de mobiliari de disseny clàssic atemporals amb peces  actuals . A la cuina lli vam fer un restyling per a harmonitzar-la  amb la  resto de la casa, tant a nivell de colors com de detalls .  Fixeu-vos en els tiradors de llautó, fets a mida.

Fotografia: Anaí Ibarra
Empresa constructora
: MURS  
Col-laboradors
: Cabinetbcn.com                                                                                  Idea Internacional.  Il.luminació:Trasluz bcn

0 comments on “MELHOME. APARTAMENTO EN POBLE NOUAdd yours →

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *